PENGUMUMAN

Permohonan untuk Skim Pinjaman Pelajaran Dalam Negara (SPPDN) Yayasan Sarawak dibuka untuk sepanjang tahun.
  Berdasarkan permuafakatan antara PTPTN, MARA dan Yayasan Sarawak, semua pelajar IPT diwajibkan untuk memohon dengan PTTPN terlebih dahulu.  Sekiranya permohonan ditolak, pelajar boleh membuat permohonan pinjaman dengan Yayasan Sarawak dengan mengemukakan surat penolakan daripada PTPTN.

Borang boleh dimuat turun melalui:   http://www.yayasansarawak.org.my/index.php?do=muat_turun

Sekian.  Harap maklum.