Language: melayuenglish   Font Size: reduce increaserss

Client Charter

PIAGAM

NOTA: Definisi susur masa 48 jam adalah maklum balas yang akan diberikan kepada pelanggan dalam tempoh 2 hari waktu bekerja apabila selesai berurusan dengan Yayasan Sarawak. Contohnya: Perkhidmatan urusan yang selesai pada hari Jumaat, 2 Januari 2015 pukul 9:00 pagi akan diberikan maklum balas pada hari Selasa, 6 Januari 2015 sebelum jam 9:00 pagi. Ini juga termasuk perkhidmatan diberikan pada hari Isnin, 5 Januari 2015 pada pukul 11:00 pagi akan diberikan maklum balas pada hari Rabu, 7 Januari 2015 sebelum jam 11:00 pagi.

Kewajipan Pelanggan

Kerjasama pelanggan adalah dipohon untuk membolehkan Yayasan Sarawak melaksanakan Piagam ini dengan berkesan dengan:

1) Mematuhi semua proses kerja, sistem dan peraturan yang digunapakai;
2) Bersedia dengan maklumat dan dokumen-dokumen yang diperlukan;
3) Memberikan maklum balas terhadap mutu perkhidmatan pelanggan di Yayasan Sarawak; dan
4) Memberikan maklumat yang lengkap supaya mudah dihubungi.

Website Search:

Home | Contact Us | Sitemap