Untuk
Warga
YS
Bahasa
Saiz Huruf A A A Warna Green Blue Red
Yayasan Sarawak
Sarawak Crest

Bantuan Pendidikan & Bayaran Balik

Berita Semasa

17th February 2019, 14:47

BANGKOK, 6 Februari 2019 - Tahniah kepada adik Nurin Za'imah binti Abdul Razak, pelajar Tingkatan 5 di Kolej Tunku Kurshiah kerana berjaya bersama pasukannya mendapat pingat emas di 2019 Bangkok International Intellectual Property, Invention, Innovation And Technology Exposition (IPITEX 2019).

Pelajar tajaan Biasiswa Program Pertukaran Pelajar Yayasan Sarawak (Zon Semenanjung Malaysia) telah mengharumkan nama sekolah, ibu bapa dan kami di Yayasan Sarawak amat berbangga dengan pencapaian anda.
... ExpandHide

BANGKOK, 6 Februari 2019 - Tahniah kepada adik Nurin Zaimah binti Abdul Razak, pelajar Tingkatan 5 di Kolej Tunku Kurshiah kerana berjaya bersama pasukannya mendapat pingat emas di 2019 Bangkok International Intellectual Property, Invention, Innovation And Technology Exposition (IPITEX 2019).

Pelajar tajaan Biasiswa Program Pertukaran Pelajar Yayasan Sarawak (Zon Semenanjung Malaysia) telah mengharumkan nama sekolah,  ibu bapa dan kami di Yayasan Sarawak amat berbangga dengan pencapaian anda.Image attachmentImage attachment

 

Comment on Facebook

terbaikkk

Akhirnya tercapai sesuatu yg diimpikannya. Something that she had work hard for it.

Tahniah anak ustzh n ustazah.. 😁

Heartiest congratulations Nurin Zaimah

Tahniah..

Alhamdulillah, moga terus maju jaya Amin❤❤❤❤

Wah...tahniah kak long sekeluarga..

Wahhh... Tahniah Khuzaimah Hassan dan keluarga

yeayyy congrats

Tahniah nurin

+ View previous comments