Untuk
Sarawak Crest

FB Berita Semasa / Notis

17th February 2019, 14:47

BANGKOK, 6 Februari 2019 - Tahniah kepada adik Nurin Za'imah binti Abdul Razak, pelajar Tingkatan 5 di Kolej Tunku Kurshiah kerana berjaya bersama pasukannya mendapat pingat emas di 2019 Bangkok International Intellectual Property, Invention, Innovation And Technology Exposition (IPITEX 2019).

Pelajar tajaan Biasiswa Program Pertukaran Pelajar Yayasan Sarawak (Zon Semenanjung Malaysia) telah mengharumkan nama sekolah, ibu bapa dan kami di Yayasan Sarawak amat berbangga dengan pencapaian anda.
... See MoreSee Less

BANGKOK, 6 Februari 2019 - Tahniah kepada adik Nurin Zaimah binti Abdul Razak, pelajar Tingkatan 5 di Kolej Tunku Kurshiah kerana berjaya bersama pasukannya mendapat pingat emas di 2019 Bangkok International Intellectual Property, Invention, Innovation And Technology Exposition (IPITEX 2019).

Pelajar tajaan Biasiswa Program Pertukaran Pelajar Yayasan Sarawak (Zon Semenanjung Malaysia) telah mengharumkan nama sekolah,  ibu bapa dan kami di Yayasan Sarawak amat berbangga dengan pencapaian anda.Image attachmentImage attachment

Comment on Facebook

terbaikkk

Akhirnya tercapai sesuatu yg diimpikannya. Something that she had work hard for it.

Tahniah anak ustzh n ustazah.. 😁

Heartiest congratulations Nurin Zaimah

Tahniah..

Alhamdulillah, moga terus maju jaya Amin❤❤❤❤

Wah...tahniah kak long sekeluarga..

Wahhh... Tahniah Khuzaimah Hassan dan keluarga

yeayyy congrats

Tahniah nurin

+ View previous comments

14th February 2019, 9:37

Unit Komunikasi Awam Sarawak-UKAS
YBHG. DATU MOHAMAD ABU BAKAR BIN MARZUKI MERASMIKAN MAJLIS PENYERAHAN BENDERA PESAYA KE-13 KEDAH

12th February 2019, 11:25

Kunjungan Hormat YBhg Datuk Bandar Kuching Utara ke Yayasan Sarawak
.
8 Februari 2019 (Jumaat) | 3:00 Petang | Yayasan Sarawak, Kuching
.

Image attachmentImage attachment

1st February 2019, 11:26

28th January 2019, 18:29

Unit Komunikasi Awam Sarawak-UKAS
MAJLIS PENYAMPAIAN ANUGERAH BIASISWA YAYASAN SARAWAK TUN TAIB (25 JANUARI 2019).

26th January 2019, 13:39

KUCHING, 25 January 2019 - Tuan Yang Terutama Yang Di-Pertua Negeri Sarawak Tun Pehin Sri (Dr) Haji Abdul Taib bin Mahmud bersama YAB Ketua Menteri Sarawak Datuk Patinggi (Dr) Abang Haji Abdul Rahman Zohari bin Tun Datuk Abang Haji Openg petang ini menyampaikan Anugerah Biasiswa Yayasan Sarawak Tun Taib di Dewan Besar Astana Negeri Sarawak.

Ketua Menteri Sarawak turut memaklumkan bahawa Kerajaan Sarawak memperuntukkan dana sebanyak 4.4 juta bagi biasiswa berkenaan.

Seramai 87 orang peserta senarai penerima biasiswa Yayasan Sarawak Tun Taib.

Majlis tersebut telah menyaksikan seramai 87 pelajar yang terdiri daripada Ijazah Kedoktoran (12), Ijazah Sarjana (8), dan Ijazah Sarjana Muda (67) menerima biasiswa.

Turut hadir YB Datuk Michael Manyin anak Jawong, Menteri Pendidikan Sarawak, YB Datuk Dr. Sim Kui Hian Menteri Perumahan dan Kerajaan Tempatan Sarawak, Haji Azmi bin Haji Bujang Pengarah Yayasan Sarawak.

Image attachment
Load more