Untuk
Sarawak Crest

FB Berita Semasa / Notis

27th February 2020, 19:16

Kenyataan Media Keputusan Peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia Tahun 2019 27 Februari 2020 ... See MoreSee Less

27th February 2020, 19:16

Permohonan ke Tahun Satu bagi Sesi Persekolahan Tahun 2021/2022 akan dibuka pada 1 Mac 2020 sehingga 30 April 2020. Permohonan secara dalam talian ini terbuka kepada seluruh negeri di Malaysia (Semenanjung Malaysia termasuk Sabah, Sarawak dan W.P Labuan) ... See MoreSee Less

27th February 2020, 12:47

: Yayasan Sarawak ingin mengucapkan selamat maju jaya kepada para lepasan SPM yang akan mengambil keputusan peperiksaan pada 5hb Mac 2020 kelak. ... See MoreSee Less

25th February 2020, 14:34

Yayasan Sarawak mengucapkan setinggi-tinggi tahniah kepada semua para calon lepasan STPM yang telah mendapat keputusan mereka masing masing pada hari ini.
Diharapkan perjalanan anda dalam menempuhi kehidupan samada di universiti dan institusi akan memperkasakan lagi modal insan di Sarawak.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Terimakasih Yayasan Sarawak atas jasa dan bantuan terhadap pelajar. Merealisasikan impian mereka.

Aieee duyong 2 dari kananπŸ˜‚ tahniah duyong πŸ‘πŸ»

Tahniah Zachary Ethaniel

+ View previous comments

25th February 2020, 9:28

Tahniah kepada lepasan calon STPM dan setaraf. Ingat, pilihan masa depan anda di tangan anda sendiri. Yayasan Sarawak sedia memberikan nasihat khidmat pendidikan kepada anda. ... See MoreSee Less

24th February 2020, 21:32

Perhatian kepada semua pelajar lepasan SPM, STPM, STAM serta seangkatan.
Permohonan UPUOnline dibuka pada 24 Februari 2020 (Isnin), jam 12.00 tengah hari. Permohonan dikemukakan di Portal Rasmi UPUOnline.
Anda boleh membeli nombor PIN di Bank Simpanan Nasional (BSN) terdekat anda.Penjualan Unik ID di BSN telah dibuka pada hari ini. Pada 24 Februari 2020. Dan akan tamat dijual pada : Lepasan SPM - 30 Mac 2020 (Isnin) Lepasan STPM / Setaraf 06 April 2020 (Isnin)
... See MoreSee Less

Perhatian kepada semua pelajar lepasan SPM, STPM, STAM serta seangkatan.
Anda boleh membeli nombor PIN di Bank Simpanan Nasional (BSN) terdekat anda.

Comment on Facebook

Rawida Razali Ranida Razali Memey Abam Rasida Razali

Nur Shah Hima

Aiman Jamil