Untuk
Sarawak Crest

Bantuan Pendidikan & Bayaran Balik

Bayaran Balik Pinjaman

Kegagalan membuat bayaran balik secara konsisten akan mendorong pihak Yayasan Sarawak mengambil tindakan undang-undang dan penyenaraian nama kepada pihak CTOS sebagai “Penghutang Ingkar Tegar”. Sekiranya gagal membayar setelah surat peringatan terakhir dikeluarkan, maka Yayasan Sarawak akan berkongsi maklumat kepada pihak Agensi Pelapor Kredit.

19th November 2019, 17:11

SPAOH, 17 November 2019 - Program Jerayawara Pendidikan Yayasan Sarawak Daerah Kecil Spaoh melibatkan penyertaan 300 orang pelajar daripada SMK Spaoh, SMK Saribas, SMK Ulu Layar, SMK Datuk Patinggi Kedit & SMK Saint Augustine.

Antara pengisian program adalah program motivasi kepada pelajar, mini pameran pendidikan, hadiah pelajar cemerlang dan penyampaian geran PIBG sekolah.
... ExpandHide