Untuk
Sarawak Crest

Bantuan Pendidikan & Bayaran Balik

Bayaran Balik Pinjaman

Kegagalan membuat bayaran balik secara konsisten akan mendorong pihak Yayasan Sarawak mengambil tindakan undang-undang dan penyenaraian nama kepada pihak CTOS sebagai “Penghutang Ingkar Tegar”. Sekiranya gagal membayar setelah surat peringatan terakhir dikeluarkan, maka Yayasan Sarawak akan berkongsi maklumat kepada pihak Agensi Pelapor Kredit.

27th May 2020, 9:41

ULANG TAHUN KE-49 PENUBUHAN YAYASAN SARAWAK

27 Mei 2020 - Selama 49 tahun penubuhan Yayasan Sarawak di bawah Ordinan Yayasan Sarawak 1971, pelbagai jenis khidmat pendidikan telah dimanfaatkan oleh anak-anak Sarawak.
Justeru, kami berharap kami akan berterusan untuk memberikan yang terbaik untuk pembangunan modal insan Ibu Pertiwi Sarawak tercinta.
... ExpandHide

ULANG TAHUN KE-49 PENUBUHAN YAYASAN SARAWAK